VEDOUCÍ KUCHAŘ/KA (Hradec nad Moravicí)

Mateřská škola Hradec nad Moravicí, okres Opava, příspěvková organizace nabízí v obci Hradec nad Moravicí volnou pracovní pozici "VEDOUCÍ KUCHAŘ/KA". Nástupní mzda je 17 000 – 25 000 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
VEDOUCÍ KUCHAŘ/KA
Obor(y):
Obchod a cestovní ruch , Výroba a provoz , Služby
Obec:
Hradec nad Moravicí
Mzda:
17 000 – 25 000 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
Střední odborné (vyučen)
Adresa pracoviště:
Mateřská škola Hradec nad Moravicí
Smetanova 520
74741

Další informace o volném místu

KO: Ing. Jana Křížová, tel.: 553 784 241. Životopisy zasílejte na email jidelna@mshradec.eu a v kopii paní ředitelce Bc. Gabriele Lackové na email: reditelna@mshradec.eu nejpozději do 31.5.2022. O termínu výběrového řízení budete informování. Předpoklad výběrového řízení je červen 2022

Požadujeme:
- předchozí praxi v provozu kuchyně ( pro více strávníků, u nás se vaří cca až 650 jídel denně)
- výuční list v oboru kuchař výhodou
- zájem o zdravé a kreativní vaření. Praxe v oboru se zaměřením na zdravé stravování výhodou.
- spolehlivost, bezkonfliktnost, samostatnost
- zkušenost s vedením týmu
- práce na PC
- znalost hygienických předpisů a norem
- jedná se o práci na plný úvazek 8 h denně.
Co Vám můžeme nabídnout:
- moderní vybavení kuchyně
- přátelský kolektiv
- dlouhodobý pracovní poměr
- výplata mzdy vždy nejpozději k 15. dni v měsíci, 17 000 - 25 000 Kč, dle stupně zařazení, délky praxe + osobní pracovní odhodnocení
- atraktivní pracovní dobu pondělí - pátek - ranní směna, volné víkendy, prázdniny, svátky
- nabízíme benefity v podobě ročního příspěvku FKSP, stravování za zvýhodněnou cenu, dle schopností po třech měsících osobní příplatek
- zaměstnanecké výhody: školní stravování, příspěvek z FKSP na rekreace, kulturu, zdraví
Co je náplní práce vedoucí kuchařky/kuchaře:
- zajišťuje výrobu technologicky náročných pokrmů, teplých jídel nebo specialit studené kuchyně
- stanovení technologického postupu a kontroly hotových výrobků
- úprava jatečního masa, drůbeže a ryb pro kuchyňské zpracování.
- organizace a zajišťování doplňujících a úklidových prací ve stravovacích provozech
- organizace práce podřízených pracovníků.
- Spolupracuje s vedoucí školní jídelny při sestavování jídelníčku.
- je plně odpovědný/á/ za přípravu jakostní stravy ve stanovené nutriční hodnotě předepsanými technologickými postupy při dodržení všech platných hygienických norem
- odpovídá za správnou přejímku potravin ze skladu
- vyplňuje výdejku potravin a odpovídá za dodržování předepsaných technologických postupů a dávek potravin podle materiálních norem
- racionálně hospodaří s palivy a elektrickou energií ve své práci a řídí kolektiv v duchu maximální hospodárnosti a efektivity
" zajišťuje správnou likvidaci zbytků jídel a potravin
" Odpovídá za zapisování teplot kritických bodů při přípravě a výdeji jídel

Kontakt na zaměstnavatele


Poslední změna: před 4 měsíci